نکات مهم درباره داروهای ضدافسردگی

در این مطلب شما را با نکات مهم درباره داروهای ضدافسردگی آشنا خواهیم کرد. همه ی افراد باید این چند مورد از نکات مهم درباره داروهای ضدافسردگی را بداند.

شما علاوه بر استفاده از داروهای ضد افسردگی، می توانید تکنیک های آرامش بخش و تمرینات فیزیکی را امتحان کنید که به شما احساس آرامش و راحتی می دهد و شما باید این تکنیک ها را به عنوان مکملی برای داروهای خود قلمداد کنید. انواع مختلفی از بیماری وجود دارد که نیاز به توجه دائمی دارند. در چنین مواردی، بیماری ها مانند یک ازدواج هستند: یعنی تا زمان مرگ با شما همراه هستند و نمی توانید آنها را ترک کنید.

هر کس که با افسردگی مواجه است، باید به یاد داشته باشد که این یک مشکل پزشکی است و برخی افراد باید در  بخشی از زندگی خود داروهای ضد افسردگی مصرف کنند. اگر همچنین موردی باشد نباید اصلا از آن خجالت بکشید. افسردگی همیشه به عنوان یک بیماری رخ نمی دهد، اما اگر کنترل نشود، می تواند یک بیماری باشد. هیچ کس برای مصرف دارو در برابر بیماری جسمی محاکمه نشده است. پس چرا انسان هایی که دچار افسردگی هستند همیشه خوردن داروهای ضد افسردگی را پنهان می کنند؟


همچنین بخوانید:

علائم افسردگی نوجوانان ؛ هر چیزی که باید بدانید!

علائم کسی که می خواهد خودکشی کند چیست؟


تشخیص افسردگی به اندازه انتخاب بهترین شیوه درمان مشکل است. اگر در حال حاضر از داروهای ضد افسردگی استفاده می کنید و یا با پزشک تان برنامه ریزی برای استفاده از آنها دارید، مواردی وجود دارد که باید به یاد داشته باشید:

1-افسردگی شما با داروهای ضد افسردگی درمان نمی شود.

تصور می شود افسردگی ترکیبی از عوامل ژنتیکی، محیطی و عوارض جانبی آسیب های روانی است. افسردگی سبب غم، بد بینی و نا امیدی می شود. داروهای ضدافسردگی تاثیر مستقیم بر روی مغز می گذارند. قرص های ضد افسردگی فقط خلق و خوی شما را کنترل می کند و بدین ترتیب درمانی ندارند. اما این بدان معنی نیست که در مواقع سخت و دشوار بدون مشورت پزشک ار این قرص ها استفاده کنید.

2-می توانند عوارض جانبی بسیار متفاوت داشته باشند.

داروهای ضد افسردگی مانند هر داروی دیگری عوارض جانبی دارند. قرص های ضد افسردگی ممکن است عوارضی مانند افزایش وزن، بی خوابی، تهوع و اسهال داشته باشند. اگر دچار عوارض جانبی ناخوشایند شدید، می توانید با متخصص خود مشورت کنید و او  تعیین می کند که بهترین دارو برای شما کدام است. داروهای ضد افسردگی همچنین می تواند باعث سردرد یا آشفتگی شود. این علائم معمولا در چند هفته اول ناپدید می شوند. همچنین این قرص ها عوارض بدتری مانند افزایش وزن و کاهش میل جنسی را نیز دارند.


همچنین بخوانید: عوارض جنسی داروهای ضدافسردگی ؛ چطور با آنها کنار بیایم؟


پزشکان هنوز علت این عوارض جانبی را نمی دانند، اما وقتی که این داروها با مواد مخدر یا الکل ترکیب شوند عوارض  شان برجسته تر می شوند. لطفا در این موارد با پزشک خود صادق باشید و همیشه به یاد داشته باشید که سلامتی شما بسیار اهمیت دارد.

3- اغلب ممکن است آزمایش و خطا برای یافتن دوز مناسب وجود داشته باشد.

اگر نتوانستید با مصرف یک دارو به نتیجه مورد نظر دست یابید، داروهای دیگر ارزش تلاش و امتحان را دارند. حتی اگر به نظر دشوار باشد اما این یک بازی شانس است: شما هرگز نمی دانید که بدن شما به ضد افسردگی بعدی چه  واکنشی نشان خواهد داد. ممکن است داروهای ضد افسردگی وجود داشته باشد که عوارض جانبی  ایجاد نکنند، اما در عین حال ممکن است به بهبود وضعیت شما نیز کمک نکنند.

به پزشک تان گوش دهید و داروهای دیگر را نیز امتحان کنید تا بهبودی شما تسریع شود. متأسفانه، ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا داروی مناسب در دوز مناسب برای شما یافت شود. به این دلیل که شیمی مغز افراد با هم متفاوت است و همچنین ممکن است دوز داروی فرد با مرور زمان تغییر کند. البته برقراری ارتباط صادقانه و منظم با پزشک تان بسیار مهم است.


همچنین بخوانید: آیا من افسردگی دارم یا فقط ناراحتم؟


4- یوگا و مدیتیشن در برابر داروهای ضد افسردگی

بله، یوگا و مدیتیشن راه های بسیار مناسبی برای حفظ آرامش درونی است. آنها گزینه های عالی برای بهبود سبک زندگی تان هستند. از سوی دیگر، این بدان معنا نیست که داروهای ضد افسردگی و درمان بیماری مفید نیستند. بلکه یوگا و مدیتیشن مکمل بهبود افسردگی هستند. هراتفاقی که بیفتد، فراموش نکنید: هرگز نباید داروهای ضد افسردگی خود را یک باره قطع کنید. اگر تصمیم بگیرید که نمیخواهید آنها را ادامه دهید، باید با پزشک خود مشورت کنید. مصرف بعضی از این داروها باید بتدریج قطع شود زیرا می تواند اثرات مخربی بر مغز بگذارد.

5. ما نمی دانیم که چگونه کار می کنند، اما کار می کنند.

نظریه ای وجود دارد که افسردگی ناشی از عدم تعادل سروتونین، یکی از انتقال دهنده های مغزی است. اگر این مورد باشد، داروهای شناخته شده به عنوان بازدارنده های سروتونین، یک راه حل آسان هستند. با این حال، روشن است که افسردگی بسیار پیچیده تر از آن است. سروتونین تنها انتقال دهنده عصبی نیست. این بدان معنا نیست که داروهای ضد افسردگی قرص های جعلی هستند که اثرات واقعی ندارند. برعکس، ضد افسردگی ها به خوبی کار می کنند. با این حال، آنها فقط باید با نسخه تجویز شوند.

ممکن است به خواندن این مطالب نیز علاقه مند باشید