از افطار تا سحر چقدر آب بنوشیم؟

مصرف آب که از اهمیت زیادی در زندگی ما برخوردار است، در ماه رمضان اهمیت بیشتری پیدا می کند. اینکه پس از مدت طولانی گرسنگی و تشنگی، به میزان کافی آب مصرف نکنیم، می تواند برای بدنمان بسیار خطرناک باشد. برای جلوگیری از تشنگی و کم آبی بدن، که باعث مشکلات زیادی از خستگی گرفته تا سردرد می شود، لازم است تا حتما تغییرات جزئی در تغذیه شما صورت گیرد. از افطار تا سحر چقدر آب بنوشیم؟ میزان مصرف آب در ماه رمضان چقدر است؟ چگونه می توان نوشیدن آب را آسانتر و لذت بخش تر کرد؟ چه چیزی در بدن ما هنگام نوشیدن آب اتفاق می افتد؟

چه مقدار آب باید بین افطار و سحر نوشیده شود

همانطور که می دانید 60 درصد بدن ما از آب تشکیل شده است. اهمیت آب زمانی بیش تر مشخص می شود که می فهمیم نیمی بیش از تر از وجود ما از آب تشکیل شده است. تمام سلول ها و بافت های ما برای انجام وظایف خود به آب احتیاج دارند. آب برابر با نشاط است.


همچنین بخوانید: تاثیرات شگفت انگیز یک لیوان آب در بدن انسان


این واقعیت که وقتی روزانه به اندازه کافی آب نمی نوشیم، احساس خستگی  و سردرد می کنیم نیز علامت طبیعی است که بدن از طریق احساس نگران کننده به دلیل کمبود آن، به فرد می دهد.

میزان نیاز روزانه بدن به آب

آب، که در طول روز در ماه رمضان قابل مصرف نیست، باید بین افطار و سحر مصرف شود. نیاز روزانه به آب بسته به شخص، شرایط آب و هوایی، وضعیت سلامتی و اینکه آیا ورزش می کنند یا خیر، به طور متوسط ​​8-10 لیوان است.

فرد می تواند میزان مصرف آب ایده آل را با توجه به میزان وزنی که دارد محاسبه کند. فرمول آن 40 سی سی مصرف روزانه آب، به ازای هر کیلوگرم است.

چه مقدار آب باید بین افطار و سحر نوشیده شود؟

چه مقدار آب باید بین افطار و سحر نوشیده شود


همچنین بخوانید: خوردنی هایی که در ماه مبارک رمضان باعث رفع بوی بد دهان می گردد!


تقریباً  7-8 ساعت بین افطار و سحر وجود دارد. بهتر است افطار را با نوشیدن 1-2 لیوان آب شروع کنید. بعد هر یک ساعت یک بار، یک لیوان آب بنوشید. همچنین در وعده سحری نیز با نوشیدن 1-2 لیوان آب می توانید میزان نیاز روزانه تان به آب را تکمیل کنید.

با مصرف کافی آب می توانید در طول روز انرژی بیش تری داشته باشید و کم تر احساس خستگی کنید. آب همچنین برای از بین بردن سموم جمع شده در بدن ضروری است. این مواد سمی که در کبد ذخیره می شوند، از طریق کلیه ها عبور داده شده و به عنوان ادرار دفع می شوند.

کسانی که عادت به نوشیدن آب ندارند باید چه کنند؟

از آنجا که برخی از افراد عادت به نوشیدن آب ندارند، نوشیدن مقدار توصیه شده کمی برایشان دشوار خواهد بود. اول از همه، با نگه داشتن یک بطری آب در نزدیکی تان یا اضافه کردن لیمو، دارچین، خیار، نعنا، توت فرنگی و غیره به آب و زیباتر کردن طعم آب، می توانید عادت به نوشیدن آب را بدست آورید.

جدای از آن، شما می توانید با مصرف غذاهایی که پر از آب هستند، در مصرف روزانه آب خود تلاش بیش تری کنید. با این حال، اگرچه اولویت ما مصرف آب خالص است، اما می توانیم با استفاده از مواد غذایی پر از آب این امر را تسهیل کنیم.

در ادامه بخوانید:

چگونه در ماه رمضان انرژی خود را حفظ کنیم ؟