5 عامل کاهش متابولیسم چیست ! اکثر ما از عملکرد متابولیسم بدنمان راضی نیستیم.اما دلیل کاهش متابولیسم بدن چیست ؟ما در این مقاله 5 اشتباه رایج صرف نظر از عواملی مانند سن و خون را که باعث کاهش متابولیسم می گردد جمع آوری کرده ایم که با یکدیگر با آن آشنا می شویم :

5 عامل کاهش متابولیسم

 5 عامل کاهش متابولیسم 

1-عدم دریافت انرژی و سوخت

اگرچه محدودیت کالری برای از دست دادن وزن ضروری است،اما متابولیسم پایه برای سوزاندن انرژی به مواد غذایی و در واقع سوخت احتیاج دارد از این رو اغلب ما این جمله را می شنویم که چرا با اینکه غذا نمی خورم لاغر نمی شوم ؟ اگر شما قصد کاهش وزن دارید باید این نکته را بدانید که مهم ترین عامل در سلامتی و کاهش وزن داشتن تغذیه ای صحیح است و تغذیه صحیح به معنای نخوردن نیست.بلکه باید از مواد غذایی مناسب در رژیم غذایی تان استفاده کنید.


همچنین بخوانید :


2-عدم مصرف پروتئین کافی 

هر کالری که ما مصرف کنیم، واکنش مشابهی در بدن ایجاد نمی کند.غذاهای مختلف از راه های متابولیکی مختلف عبور می کنند.بعضی از این مسیرها موثرتر از دیگی هستند.انرژی مصرف شده در طول هضم، جذب و متابولیسم غذاها می تواند اثر حرارتی غذا نامیده شود.اثر حرارتی پروتئین ها بالاتر از کربوهیدرات ها و چربی ها است.پروتئین ها میزان متابولیسم بدن را به اندازه 20 تا 30 درصد افزایش می دهند.در صورتی که این مقدار در کربوهیدرات ها بین 5-10 درصد و در چربی به میزان 3 درصد است.اما این نیز بدان معنا نیست که مصرف پروتئین را به مقدار زیادی افزایش دهیم .بدن ما روزانه به مقدار ./8 تا 1 گرم به پروتئین نیاز دارد.

3-عدم تحرک 

امروزه ساعات کاری طولانی مدت و نشستن به مدت طولانی باعث کاهش متابولیسم می گردد.به همین منظور برای بالا بردن میزان متابولیسم بدن بایدسعی کنیم در روز فعال باشیم و در انجام حرکات ورزشی کوشا باشیم.

4- عدم خواب کافی 

خواب کافی برای سلامتی ما بسیار مهم است.کیفیت پایین و خواب کم خطر بیماری قلبی، دیابت و افسردگی را افزایش می دهد.علاوه بر این، میزان متابولیسم ما را نیز کاهش می دهد.بنابراین، حداقل 7 ساعت خواب شبانه با کیفیت برای سلامتی و متابولیسم بسیار مهم است.

5-شکر

تحقیقات نشان می دهد مصرف بیش از حد فروکتوز چربی دور کمر و کبد را افزایش می دهد.و باعث کاهش متابوایسم بدن می گردد.از این رو سعی کنید مصرف شیرینی جات را تا حد زیادی کاهش دهید.