کمک به فرد افسرده همیشه آسان نیست، اما با استفاده از بعضی ترفندها می توانید برای فرد افسرده ای که دوستش دارید و می خواهید حالش خوب باشد مفید باشید.

با 8 ترفند موثر برای کمک به فرد افسرده با ما همراه باشید.

1. افسردگی را کاملا بشناسید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که تا آنجا که می توانید افسردگی را بشناسید، در مورد علل و درمان ها و راه هایی که برای کمک به فرد افسرده وجود دارند تحقیق کنید.

2. افراد دیگر را درگیر کنید.

شما نمی توانید این کار را به تنهایی انجام دهید. ممکن است فرد از شما بخواهد که افسردگی اش را به صورت یک راز نگه دارید، اما این اصلا روش سالمی نیست. اینکار فشار زیادی به شما وارد می کند. سعی کنید دایره ی کوچکی از خانواده یا دوستان را درگیر کنید. کسانی را انتخاب کنید که می دانید فرد افسرده با آنها راحت است.


در ادامه بخوانید »


3. بپرسید چه چیزی نیاز دارد.

می توانید مستقیما از او بپرسید که به چه چیزی احتیاج دارد. یک گوش شنوا؟ یک سفر به منطقه ای خوش آب و هوا؟ و یا کمک حرفه ای؟ به او اطمینان بدهید که تا جایی که می توانید نیاز او را برطرف می کنید.

4. سعی نکنید مشکل را حل کنید.

برای بهبود، دوست یا عزیز شما نیاز به کمک حرفه ای از یک پزشک یا درمانگر دارد. افسردگی یک بیماری پزشکی است. همانطور که سعی نمی کنید کسی که بیماری دیابت دارد را درمان کنید و اینکار را به پزشک می سپارید، در مورد افسردگی هم باید همین طور رفتار کنید.



5. به او پیشنهادهای عملی برای کمک بدهید.

اگر افسردگی داشته باشید این بسیار طبیعی است که احساس سرخوردگی و خستگی کنید. مسائل روزمره مثل پوشاندن لباس بچه ها برای مدرسه، خرید خوارو بار و یا تمیز کردن خانه می تواند برای فرد افسرده بسیار ملال آور باشد. می توانید با کمک های کوچک در کارهای روزمره کمک شایانی به فرد افسرده بکنید.

6. برای خودتان وقت بگذارید.

کمک کردن به فرد افسرده انرژی زیادی را از شما می گیرد و می تواند خلق تان را پایین بیاورد. برای خودتان وقت بگذارید و کارهایی که از آنها لذت می برید را انجام دهید. از خانه خارج شوید به پیاده روی یا ورزش بروید و با دوستان تان وقت بگذرانید. ممکن است از اینکه به فکر خودتان هستید احساس گناه کنید اما اگر برای خودتان وقت نگذارید نه تنها نمی توانید کمکی به فرد افسرده کنید بلکه امکان دارد خودتان هم افسرده شوید.

7. محدودیت های خود را بشناسید.

شما نمی توانید هرکاری را انجام دهید و به تنهایی کسی که دوستش دارید را از دام افسردگی رهایی بخشید. باید محدودیت های خود را بشناسید و بیش از حد از خود انتظار نداشته باشید. شما نمی توانید 24 ساعت شبانه روز مراقب او باشید. بعضی چیزها در قدرت شما نیست و در نهایت فرد افسرده باید خودش هم بخواهد که بهبود یابد.



8. تهدید ها را جدی بگیرید.

خودکشی یک تهدید و ریسک جدی در افسردگی محسوب می شود. اگر فرد افسرده تهدبد به خودکشی کرده است و یا نشانه هایی از آن را بروز می دهد:

  • تنهایش نگذارید.
  • هر سلاح یا داروی خطرناک با مقادیر زیاد را از دسترس او خارج کنید.
  • با تلفن موقعیت های بحرانی و یا درمانگر او در تماس باشید.

شما اصلا نباید چنین چیزی را به عنوان یک راز نگه دارید و در تماس با درمانگر او اصلا تردیدی نکنید.