نگاهی به انیمه کومی نمی تواند ارتباط برقرار کند

اگر قصد دارید به سراغ انیمه Komi can’t communicate بروید، همراه مجله وارونه باشید تا نگاهی به 10 حقیقی که باید قبل از تماشای این انیمه بدانید، داشته باشیم. انیمه کومی سان نمی تواند صحبت کند، یکی از بهترین نمونه های ژانر “برشی از زندگی” است. به همین دلیل، فضای آرام و ملایمی دارد که می تواند طرفدار هر ژانری را به خود جلب کند.

این انیمه، داستان دختری جوان و خجالتی به نام شوکو کومی را روایت می کند که در صحبت و ارتباط برقرار کردن با بقیه، مشکل دارد. با این وجود، او تصمیم گرفته تا زمانی که از مدرسه فارغ التحصیل می شود، 100 دوست پیدا کند؛ چون می خواهد این ضعفش را از بین ببرد و دیگر تنها نباشد. کومی که تا قبل از این، تقریبا هیچ دوستی نداشته، با همکلاسی مهربانش، هیتوهیتو تادانو آشنا می شود و او در مسیر هدف کومی به کمکش می آید…

خرید انواع محصولات انیمه ای در فروشگاه وارونه

10/ “انیمه کومی نمی تواند حرف بزند” در دسته شونن قرار می گیرد

دسته بندی شونن، که طبق تعریف سنتی آن، برای مخاطبان جوان مذکر است، به خاطر  اکشن و عناصر فانتزی آثارش شناخته می شود. آثاری مثل دراگون بال، وان پیس و یو-گی- اوه! نمونه های معروفی از شونن ها هستند. با این وجود، مدتی است که ژانر شونن در صنعت انیمه و مانگا، طبق تعریف قدیمی اش شناخته نمی شود و آثار متنوعی با هر داستان و ژانری، در این دسته قرار می گیرند؛ مثل هوریمیا یا دروغ تو در آوریل. انیمه Komi can’t communicate یکی از این انیمه هاست.

در انیمه کومی سان، نه هیولایی هست، نه شیطان آدم خوار، نه خون، نه مشت و نه جادو. این انیمه، به معنای واقعی کلمه، برشی از زندگی یک دختر جوان است. به همین دلیل، مخاطبان انیمه Komi can’t communicate در محدوده خاصی قرار نمی گیرند و همه می توانند از آن لذت ببرند.  

9/ طرفداران شوجو نیز از این انیمه لذت خواهند برد

Komi can't communicate شونن است

شوجو و شونن، تفاوت هایی کلیدی با یکدیگر دارند؛ هرچند این تفاوت ها به این معنی نیست که پسرها نمی توانند از ژانر شوجو، و دخترها نمی توانند از ژانر شونن لذت ببرند! بعضی اوقات، انیمه ها و مانگاهایی منتشر می شوند که مرز بین شونن و شوجو را کمرنگ تر می کنند؛ مثل Komi can’t communicate.

در انیمه کومی سان، بعضی از ویژگی های رایج در انیمه های شوجو به چشم می خورد؛ مثل یک پروتاگونیست مهربان و تمرکز بر روی احساسات بیشتر از اکشن و ماجراجویی. در این انیمه، چیزهای زیادی وجود دارند که هم طرفداران شوجو و هم طرفداران شونن از آنها خوششان خواهد آمد.

8/ هیتوهیتو تادانو، کاملا معمولی است!

حقایق جالب د رمورد Komi can't communicate

هیتوهیتو تادانو که دوست کومی در انیمه Komi can’t communicate است، چه از نظر طراحی، چه از نظر شخصیت پردازی، ویژگی غیر طبیعی و عجیب و غریبی ندارد. ولی این موضوع به این معنا نیست که او حوصله سربر یا فراموش شدنی است. اتفاقا همین قضیه به نفع اوست.

هیتوهیتو، به خاطر این ویژگی، می تواند حکم یک برقرار کننده تعادل بین سایر شخصیت های خاص انیمه کومی سان را ایفا کند. علاوه بر این، شاید اگر او یک تسوندره خشمگین یا یک فرد بداخلاق و مغرور بود، کومی هرگز نمی توانست با او دوست شود!

7/ انیمه Komi can’t communicate رومنس هم دارد، اما نامحسوس

انیمه Komi can't communicate

سریال های کمدی و برشی از زندگی، معمولا شامل رومنس هم می شوند. حتی انیمه هایی مثل Don’t toy with me Nagatoro San! هم از عنصر رومنس استفاده کرده اند. در انیمه Komi can’t communicate نیز جرقه هایی از رومنس دیده می شوند، ولی این جرقه ها، به اندازه شعله های آتش در انیمه های شوجو و جوسی پر رنگ نیستند!

در انیمه کومی نمی تواند صحبت کند، ما شاهد یک دوستی محوری بین یک دختر و یک پسر هستیم؛ اما همانطور که قبل تر گفته شد، رومنس بین آنها فقط در حد جرقه است. بنابراین اگر دنبال تماشای یک رابطه عاشقانه پر رنگ هستید، نباید در انیمه کومی سان به دنبالش بگردید. زیرا این انیمه مثل انیمه سبد میوه یا Maid sama! نیست.

6/ این انیمه، دوستی های سالم بین دختران و پسران را نمایش می دهد

روابط دوستانه در Komi can't communicate

درست است که رومنس زیادی در انیمه کومی سان به چشم نمی خورد، ولی درعوض ما شاهد یک دوستی بامزه و قابل تحسین بین کومی و هیتوهیتو هستیم. خیلی اوقات، دوستی های ساده بین یک پسر و یک دختر مورد تمسخر قرار می گیرند؛ اما در انیمه Komi can’t communicate می بینیم که چطور یک رفاقت و دوستی سالم می تواند منجر به رشد هر دو طرف شود.

5/ شوکو کومی به خاطر واکنش های خاصش محبوب است

معرفی انیمه Komi can't communicate

ویس اکتر شوکو کومی، آئویی کوگاست؛ که به خاطر اجرای نقش کاگویا شینومیا در انیمه کاگویا ساما: عشق جنگه! شهرت دارد. کاگویا، دیالوگ های بسیار زیادی در انیمه کاگویا ساما داشت، به ویژه زمان هایی که با خودش حرف می زد. اما شوکو کومی اینطور نیست. او حرف های زیادی برای گفتن ندارد. یعنی، حرف های زیادی برای گفتن با صدای بلند ندارد.

شوکو یک دختر باهوش و صمیمی است، ولی در بیان کردن حرف ها و احساساتش به صورت کلامی مشکل دارد. او ترجیح می دهد حرف هایش را با نوشتن به بقیه بزند، یا واکنش هایی مثل آه، نفس نفس زدن و در آوردن صداهایی کوچک از خودش نشان دهد. آئویی کوگا، برای اجرای این نقش، از ترفندهای خلاقانه و تحسین برانگیزی استفاده کرده است.

4/ انیمه کومی سان با کلیشه ها بازی می کند

 در دنیای انیمه و مانگا، کلیشه های فراوانی وجود دارند که در آثار بسیار زیادی، مورد استفاده قرار گرفته اند. انیمه کومی سان، شامل تعدادی از این کلیشه ها می شود، ولی به نظر نمی رسد که خالق آن، ایده جدیدی نداشته و به این خاطر از کلیشه ها استفاده کرده است. خیلی اوقات، این کلیشه ها در برابر ساختار شکنی ها قرار گرفته اند و فضای جالب و خاصی را در انیمه به وجود آورده اند.

3/ تمام اعضای خانواده شوکو کومی در این انیمه معرفی شده اند

اعضای خانواده در انیمه Komi can't communicate

شوکو، توسط همکلاسی هایش، کومی سان خطاب می شود. همانطور که می دانید، خیلی کم پیش می آید ژاپنی ها هم را با اسم کوچک صدا کنند. آنها معمولا از نام خانوادگی، و القاب استفاده می کنند تا رفتار محترمانه و مودبانه ای داشته باشند. با این وجود، شوکو کومی، پروتاگونیست انیمه Komi can’t communicate، تنها “کومی” این انیمه نیست. کومی های دیگر، یعنی اعضای خانواده شوکو نیز در این انیمه معرفی می شوند و بعد از آن، ما بیشتر متوجه علت رفتارهای شوکو کومی می شویم.

پدر شوکو، مثل خودش ساکت و جدی، و برادر کوچکترش، نه به خاطر خجالتی بودن، بلکه به خاطر “علاقه نداشتن” صحبت نمی کند. همچنین مادر او، شوکو کومی (Shuko، تلفظ نام مادر شوکو با نام خودش فرق دارد) وانمود می کند یک نوجوان 17 ساله جاودانه است.

2/ امتیاز انیمه Komi can’t communicate

انیمه Komi can’t communicate محبوبیت زیادی بین مخاطبان دارد. این انیمه، در IMDB امتیاز 8.3، و در MAL امتیاز 8.2 را کسب کرده است. تعداد رای دهندگان به این انیمه در MAL، بیش از 86 هزار نفر بوده اند. همچنین، در گوگل، می بینیم که 96 درصد از بینندگان انیمه Komi can’t communicate را دوست داشته اند. این ارقام، نشان می دهند که اغلب مخاطبان، از تماشای این انیمه لذت برده اند. پس منتظر چه هستید؟ انیمه Komi can’t communicate می تواند برای شما، چیزهای جدید و جذابی برای ارائه داشته باشد.

1/ هنوز بخش های زیادی از مانگا برای اقتباس باقی مانده اند

مانگای Komi can't communicate

یکی از حقایق نه چندان دلچسب درباره انیمه های کوتاه، به ویژه اگر در ژانر برشی از زندگی قرار بگیرند، این است که آنها هیچ وقت منبع اقتباس را کامل پوشش نمی دهند. خیلی اوقات، آنها صرفا بخش کوچکی از داستان را به ما نشان می دهند و گاهی، مثل هوریمیا، همه چیز را خلاصه شده تحویلمان می دهند.

بنابراین، یادتان باشد که پایان انیمه کومی سان، پایان کل این مجموعه نیست. و داستان مانگا، تا مدت ها بعد از پایان انیمه ادامه دارد. به هر حال، کامل نبودن، دلیل خوبی برای تماشا نکردن انیمه کومی سان نیست؛ پس بعد از اتمام تماشای انیمه Komi can’t communicate حتما به سراغ مانگا هم بروید.

در ادامه بخوانید: ده نکته که باید قبل از تماشای انیمه توکیو ریونجرز بدانید!