هرکسی که تجربه ی کار کردن در استارتاپ را داشته باشد، به شما خواهد گفت که این کار برای همه مناسب نیست! زیرا شخصیتی خاص برای رشد کردن در این محیط لازم است. شما باید مستقل، وقف پذیر و یادگیرنده ای سریع باشید. اگر شما از آن دست افرادی هستید که به دنبال ثبات و فرایند از پیش تعیین شده هستید، احتمالا کار کردن در استارتاپ برای شما مناسب نیست.

گفتنی است که ارزش کار کردن در چنین محیطی که رشد بالایی دارد، فراتر از اضافه شدن به رزومه ی کاری تان است. این فقط به کارمندان ساده مربوط نمی شود، بلکه محیط استارتاپ برای کسانی که مهارت های خاص دارند مثل مهندسین، توسعه دهندگان و مدیران موقعیتی مناسب برای رشد توانایی های تکنیکی و همه ی مهارت های مهم نرم افزاری فراهم می کند.

 

1-شما عضوی از یک تیم دوستانه و منسجم خواهید شد!

در حالی که از ساختاری که معمولا باز تر از شرکت های بزرگ است لذت خواهید برد، شما عضو تیمی خواهید شد که اعضای آن به هم نزدیک هستند و انسجام دارند. کارکنان استارتاپی هرچند وقت یک بار باهم وقت می گذارنند و درباره ی تنظیمات هیجان انگیز برای رسیدگی به ماموریت شرکت صحبت می کنند. توسعه دهندگان در استارتاپ معتقدند که اعضای گروه روابطی دارند که مانند فرهنگ خانواده است.

2-چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت!

با توجه به فقدان شرایط سفت و سخت و رسمی در مراحل اولیه ی تشکیل شرکت، راحت تر است که بفهمیم هر قسمت از سازمان چه کاری را انجام می دهد. اعضای تیم بیشتر از یکدیگر یاد می گیرند و همچنین درباره ی اینکه چطور شرکت با توجه دیدگاه کلی بیزینس کار می کند، می آموزند.


همچنین بخوانید: نکاتی برای زیبا و مرتب دیده شدن شما در محیط کار !


یکی از درس های ارزشمند دیگری که در استارتاپ خواهید آموخت قابلیت انعطاف پذیری و وقف پذیری است. برای توسعه دهندگان و مهندسین تعدادی متغیر وجود دارد که زندگی را در استارتاپ چالش برانگیزتر و با ارزش تر می کند.

3-می توانید تاثیرات زیادی به جا بگذارید!

درست است که کار کردن در شرکت های بزرگتر می تواند مزایا و حقوق بیشتری داشته باشد. اما با کار کردن در استارتاپ شما واقعا می توانید تفاوت ایجاد کنید و تاثیر کارتان را روی بیزینس مشاهده کنید. 

شما به شدت در هر مرحله از تولید مشارکت می کنید. و زمانی که شرکت ساخت دار تر و بزرگتر شد، حرف و نظر شما بیشتر خریدار خواهد داشت.به عنوان یک نتیجه، شما در موفقیت کلی شرکت بیشتر سرمایه گذاری می کنید.

تمرکز بر روی تصویر بزرگ تر برای یک توسعه دهنده ی حرفه ای تکنولوژی بسیار گرانبها است، زیرا باعث افزایش پاسخگویی در کارش می شود. در استاتاپ شما بیشتر از اینکه دنباله روی راه رئیس تان باشید و براساس لیست یکسری وظایف را انجام دهید، تاثیر مستقیمی بر شرکت، محصول و کاربرانش دارید.

4-استقلال و خودمختاری بیشتری در خلاقیت خواهید داشت!

محیط استارتاپ جایی است که شما مالکیت بیشتری روی کارتان، روش شناسی تان و در نهایت اهداف شغلی تان بدست خواهید آورد. چنین آزادی در خلاقیت در محیطی خارج از محیط استارتاپ بسیار کم رخ می دهد و این یکی از بزرگترین مزایای کار کردن در استارتاپ است.

هنگامی که شما به یک شرکت بزرگ می پیوندید، آنها از قبل دارای شیوه و سبک خاص خود هستند و شما باید با آن سازگار شوید و دنبالش کنید. در شرکت های نوپا و استارتاپ شما خودمختاری بیشتری در نحوه ی کار و روش تان خواهید داشت و می توانید محیط کار را برای توسعه دهندگان نوآورانه تر و لذت بخش تر کنید.


همچنین بخوایند:۵ ترفند کارآمد برای پس انداز کردن و صرفه جویی در هزینه ها


5-درک عمیق تری از تکنولوژی پیدا خواهید کرد!

برای علاقمندان به تکنولوژی که بلندپرواز هستند، استارتاپ یک مکان ایده آل برای ایجاد مجموعه وسیع تری از مهارت است. توسعه دهندگان هم نیاز به درک هریک از عناصر تکنولوژی از روند توسعه دارند، از نوشتن کد گرفته تا استقرار آن.

درحالی که در یک شرکت بزرگتر، تعدادی از تیم های کوچک مانند تیم پلتفرم، تیم ساخت و تیم QA وجود خواهند داشت که هر کدام در قسمت های خاصی می کنند. 

6-کار کردن در استارتاپ هیجان انگیز است!

استارتاپ ها برای برداشتن گام های سریع برپا می شوند، به این ترتیب در چنین محیطی همه چیز سریع پیش می رود. این باعث ایجاد یک فضای هیجان انگیز و پویا در تیم فنی می شود. همیشه چالش های جدیدی برای کار کردن و مانعی برای غلبه بر آن وجود دارد.

محیط استارتاپ جایی است که در آن افراد تشویق می شوند بر روی ابتکار عمل خود کار کنند و مسئولیت خود را برای یادگیری و رشد حرفه ای به عهده بگیرند. افراد موفق در استارتاپ ها، افرادی مصمم هستند که به دنبال یک همکاری واقعی برای حل مشکلات شرکت هستند.

در ادامه بخوانید: